Ai o urgenta si vrei sa compari preturi pentru servicii medicale? De acum ai la dispozitie un portal dedicat

Investigatiile medicale si serviciile medicale sunt destul de scumpe, nu oricine isi poate permite sa dea milioane pe cateva analize si pe investigatii de rutina. 

De aceea este important sa le alegem pe cele care au si preturi mai mici, reduceri eventual, dar au si o calitate foarte buna. Serviciile medicale si preturile lor pot fi verificate de multe ori doar in clinici sau cabinete aflate la distante mari, poate in alte orase. 

Este greu sa parcurgi distante de cateva sute de metri sau kilometri doar pentru a intreba despre preturi servicii medicale

Acest neajuns a fost rezolvat cel putin in marile orase de echipa de la Mediprice. Mediprice este primul portal medical de comparare a preturilor din Romania, aici sunt informatii gratuite despre preturile analizelor si despre preturi servicii medicale, sunt incluse clinici si cabinete private importante care pun pret pe calitate. 

Motorul de cautare puternic permite utilizatorilor sa gaseasca informatiile dupa pret, geolocalizare si decontare CAS, unde e cazul preturile se compara foarte usor prin intermediul unor afisari corespunzatoare, se pot compara si in functie de clinici, cabinete. 

Ce preturi sunt listate pe site? Preturi pentru analize medicale, pentru diverse specialitati si interventi, pentru stomatologie, pentru imagistica medicala si abonamente medicale. Preturile sunt insotite de date de contact complete, harti interactive cu indicatii de orientare, in pagina comparatorului sunt si servicii similare afisate. 

Preturile afisate pe site sunt pentru clinici si cabinete din Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta, Brasov si Timisoara. Fiecare cautare returneaza preturile relevante pentru serviciile dorite, cautarile ofera rezultate rapide, fiecare pret este actualizat, la fel si datele de contact ale clincilor sau ale cabinetelor. 

De fiecare data cand veti cauta pe site preturile pentru serviciile medicale veti vedea si link-uri catre site-urile oficiale ale clinicilor, unde se pot face programari sau se pot cere detalii despre serviciile furnizate.

1 comment: