Serviciile de inchiriat masini Premium Rent

Sa inchiriezi o masina este foarte usor in ziua de azi. Poti face comenzi online in functie de nevoile si preferintele tale, poti achita tot online si poti vorbi cu firma partenera sa iti lase masina exact acolo unde consideri ca vei ajunge, precizand desigur locul si ora. Serviciile de rent a car sunt potrivite mai ales celor care calatoresc foarte mult si nu doresc sa aiba o grija in plus, cu masina proprie.

Si spunem asta deoarece in primul rand o masina personala presupune sa achiti taxele aferente la timp si sa o duci periodic in service, sa o intretii in functie de problemele care apar si multe altele. Atunci cand inchiriezi o masina nu faci decat o singura cheltuiala si anume plata pe zile, in functie de contractul pe care l-ai ales. Daca te deplasezi foarte des cu locul de munca inafara tarii, si ai nevoie de o masina pe care sa o iei mereu din aeroport, cu siguranta nu te-ai gandit sa iti lasi masina personala acolo, pentru care trebuie sa platesti parcare si pentru care trebuie sa iti faci si griji. Serviciul de rent a car Otopeni este serviciul perfect pentru tine iar o firma de incredere la care poti apela este premiumrent.to. Aceasta este o companie de inchirieri auto, cu sediul central in Bucuresti, ce isi desfasoara activitatea specifica in zona Aeroportului International Henri Coanda din Otopeni. Compania a fost infiintata in anul 2012 de doi tineri antreprenori cu doar cateva autovehicule si o misiune bine definita: aceea de a oferi servicii de calitate si de a construi un brand autohton, puternic si de incredere pe o piata dominata de companii internationale.

In prezent, flota de autoturisme a firmei Premium rent, depaseste un numar de 150 de vehicule si acestea cuprind diverse categorii. Perseverenta si dorinta de a oferi clientilor servicii de calitate, in functie de preferintele si nevoile lor, la preturi cat mai avantajoase, au facut din aceasta afacere, una profitabila si de prestigiu.

No comments:

Post a Comment