De ce sa cumperi online?

Sa cumperi online este astazi un adevarat avantaj daca nu ai timp suficient pentru cumparaturile traditionale, daca vrei sa achizitionezi produse in doar cateva minute din confortul locuintei tale, daca iti doresti un produs unicat la promotie, daca iti doresti sa oferi cadouri reusite, etc. Avantajele cumparaturilor online sunt deja foarte cunoscute, mai ales ca din ce in ce mai multi romani aleg sa faca shopping online.

Internetul a devenit, astazi, nu doar o sursa de inspiratie si informare, ci si o platforma de cumparaturi, unde oferta este una variata, atractiva si, pentru anumite categorii de produse, cu adevarat avantajoasa. Mai exista inca si persoane sceptice pentru care a cumpara online este echivalentul riscului, nesigurantei si neincrederii. Nu trebuie sa nu ne gandim deloc la riscuri, deoarece ele exista, insa trebuie sa acordam o atentie sporita magazinelor online de unde ne facem cumparaturile.

Plata produselor achizitionate online se poate face in sistem ramburs, la primirea produselor, deci riscuri zero legate de datele de cont puse la dispozitia magazinelor online. Exista riscul sa nu primesti produsele la care te-ai fi asteptat, din punct de vedere al calitatii sau al marimii (in cazul hainelor cumparate online), insa ai posibilitatea sa returnezi produsele fara costuri suplimentare. Conform unui studiu efectuat anul acesta, produsele voluminoase au inceput sa intre in clasamentul cumparaturilor online. Daca pana anul trecut, romanii alegeau sa-si cumpere de pe Internet articole de dimensiuni mici (haine, incaltaminte, accesorii, bijuterii, etc.), anul acesta romanii au prins curaj si au inceput sa cumpere, online, electrocasnice si electronice de mari dimensiuni, mobilier, corpuri de iluminat si chiar generatoare de current.

In cazul acestora din urma si nu numai, atentia trebuie sa se indrepte catre producator, functionalitati, calitate etc. De aceea, atunci cand decideti sa achizitionati, de pe Internet, un generator de curent bun, cel mai bine este sa cereti consultanta magazinului online, ales pentru distributia produsului. Electro Exim iti pune la dispozitie generatoare de curent de la producatori renumiti, cu reprezentanta in Romania, noi si second hand, chiar si in sistem leasing. Generatoare monofazate si trifazate, generatoare pentru tractor, generatoare pe gaz sau GPL, generatoare second hand cu un excelent raport calitate – pret.

No comments:

Post a Comment