Hidratare intensa pentru piele cu probleme

Hidratarea inseamna o piele mai fina si mai delicata, datorata in parte unui ingredient numit acid hialuronic, a carui functie este aceea de a retine apa. Atunci cand avem de-a face cu o cantitate suficienta de apa atat din interior cat si din exterior, pielea are un aspect mai sanatos si este mai putin predispusa la aparitia ridurilor. Pentru a mentine pielea hidratata este important sa bem multe lichide, in mod esential apa, pe parcursul unei zile. In general cele mai multe diete de rehidratare recomanda 6 pana la 8 pahare pe zi, dar este posibil ca in cazul persoanelor cu piele foarte deshidratata sa fie nevoie de mai mult. De asemenea, pentru ca in cazuri avansate de deshidratare a tenului, apa singura, si nici chiar cremele hidratante, nu mai reusesc sa contrabalanseze efectele deshidratarii se poate apela si la o clinica de dermatologie, pentru tratamente de hidratare intensa.

Este important, de asemenea, sa stiti ce anume sa eliminati din dieta sau sa consumati cu moderatie, si includem aici cafeaua sau sucurile, care departe de a fi hidratante, sunt diuretice, ceea ce inseamna ca elimina apa din sistem si din piele. Un program de hidratare intensa dureaza 6 luni, este efectuat de catre un specialist, asa cum de pilda gasim la Hebra Dermatologie si promite rezultate evidente si mentinerea rezultatelor. Un astfel de trtament este structurat pe mai multe etape care includ corectarea eventualelor afectiuni ale pielii (acnee, dermatite, etc), indepartarea sebumului, reziduurilor cosmetice si a celor cauzate de poluarea din mediu, pielea devenind astfel permeabila, reinnoirea si repararea epidermului si apoi administrarea prin piele de substante care stimuleaza hidratarea si permit retinerea apei.

Pe toata durata programului de hidratare intensa, „pacientul” va beneficia de coaching oferit de un medic dermatolog specialist, schema de intretinere personalizata si recomandari personalizate de produse cosmetice. De asemenea, procedurile prin care se trece in timpul celor 6 luni sunt minim invazive si vorbim in general de peeling, micro-dermabraziune si tratamente medicale topice. Programul incepe numai dupa consultatia initiala cu medicul specialist, in care va fi evaluat tenul, stilul de viata, obiceiurile si tipul de ingrijire si se fac testari computerizate referitoare la proprietatile tenului.

No comments:

Post a Comment