Primavara - vara 2015 vine cu noi tendinte in materie de pantofi dama

Fiecare sezon aduce cu el si noi colectii de moda lansate de marii designeri si creatori de moda. Sezonul acesta, extravaganta si rafinamentul sunt conceptele de ordine in materie de moda, asa ca ele se reflecta in toate tinutele si tipurile de incaltaminte promovate de marii designeri ai lumii. In primavara-vara lui 2015 domnisoarele pot alege pantofi dama cu toc mediu, stiletto, dar foarte bine pot sa incalte si pantofii cu toc stabil sau sic.

Modelele prezentate deja de marii creatori de incaltaminte abunda de pietre si strazuri, materiale stralucitoare sau cu iridiscente. Se poarta acum si pantofi dama cu toc gros, stabil, care merg asortati la tinutele business. Singura problema care poate aparea este cea legata de modul in care va veti simti in ei si daca va sunt comozi, daca nu va dor picioarele, depinde de constitutia fiecarei femei. Clasicul nu moare niciodata, asa ca marii creatori de incaltaminte au prezentat si pantofi negri de dama, cu tocurile metalizate, mai groase si din piele ce imita pe cea de crocodil.

Practice si frumoase, modelele de pantofi dama din sezonul primavara-vara 2015 includ si pantofi stiletto pentru domnisoarele care vor sa fie sexy si sa mearga intr-un mod mai deosebit, iesind in evidenta de la prima miscare. Tocurile inalte va vor pune in evidenta picioarele si va vor da ocazia sa pareti mai inalte, asta in cazul in care sunteti mai scunde de inaltime. Din punct de vedere cromatic veti fi foarte inspirata daca alegeti rozul pal, albastrul intens sau verdele aprins atunci cand cumparati pantofi dama pentru noul sezon. Merg foarte bine asortate culorile vibrante, cu multa stralucire, care scot in evidenta detaliile piciorului. De efect sunt si pantofii stiletto fara partile laterale, care scot in evidenta partea de jos a piciorului, dar si platformele, care au revenit in trend. La polul opus se afla pantofii mai micuti, foarte fini, cu talpi originale si imprimeuri unice, cu pietre pretioase, dar si cei cu decoratii, pentru ceremonii speciale, cu fast.

Tocurile pot sa fie acoperite cu metal, pot fi groase, cu pietre pretioase, motivele florale incrustrate predomina in colectiile recent lansate, ornamentele fiind plasate de multe ori pe incuietoare, pentru a iesi in evidenta si mai mult.

No comments:

Post a Comment