Cele mai la moda tinute ale verii

Se spune ca moda cea mai potrivita pentru fiecare persoana este chiar moda pe care aceasta o adopta si in care se simte bine caci in fond acest aspect este cel mai important si anume sa te simti bine in pielea ta.

Domeniul fashion nu ne mai impune de mult tinute stricte, adica in ziua de azi putem jongla cu tot ceea ce inseamna trecut - viitor cat si prezent pentru ca prezentul in fashion inseamna atat moda retro, cat si cea vintage, ori alien sau diverse alte motive.

Asadar, cele mai la moda tinute ale verii inseamna atat combinatii traznite cat si combinatii neutre, de alb cu negru, multe flori sau combinatii abstracte. in cazul in care sunteti indecisa cu ce sa va imbracati, trebuie sa va ganditi la un singur aspect si anume la faptul ca trebuie s ava simtiti comod in vestimentatia pe care o adoptati.

Combinatii de culori tari

O tinuta foarte la moda vara aceasta este reprezentata de combinatiile de culori tari, verde, galben, alb cu roz sau cu mov ori lila, rosu inflorat sau de ce nu, chiar albastru marin sau albastru royal. Totul sta in mainile creativitatii voastre.

Un lucru este cert insa - daca doriti sa fiti in ton cu tendintele fashion-ului verii 2015 tineti cont de cateva sfaturi dupa cum urmeaza: nu purtati niciodata pantofi fara ciorapi, deoarece piciorul va avea un aspect incredibil de urat, pantofii - mai ales cei cu toc cui nu se preteaza decat la o tinuta office sau in orice caz la o tinuta eleganta care sa fie completat de un ciorap finut.

Un alt sfat pentru a fi in tendintele fashion-ului verii 2015 este: daca iubiti rochiile lungi incercati sa nu le asortati niciodata cu tocuri, acestea indiferent de tipul lor, de forma, de culoare, merg cu sandale romane, cu papuci sau slapi. Pe www.fashion365.ro puteti afla cele mai noi informatii in materie de fashion.

No comments:

Post a Comment