Servicii de transport marfa Romania-Austria / Austria-Romania

Serviciile de transport de marfuri au devenit o necesitate si usureaza cu mult maniera in care marfurile pot circula dintr-o tara in alta. Tot mai multe companii si persoane fizice apeleaza la serviciile de transport international de marfuri ale caselor de expeditii. Cresterea cererii de transport de marfuri pe rute internationale se datoreaza rapiditatii cu care se transporta marfurile si diversitatii marfurilor ce pot fi transportate la nivel international.

Se realizeaza servicii de transport marfa din Romania catre celelalte tari ale Europei sau de oriunde in lume, transporturile fiind sigure, rapide si prompte. In ceea ce priveste serviciile de transport marfa in Austria sau din aceasta tara catre Romania, trebuie respectate reglementarile auto ale fiecarei tari in parte, astfel incat transportul de marfa sa se efectueze in conformitate cu regulile impuse de tarile dinspre si in care ajunge marfa transportata.

Despre Austria
Austria, oficial Republica Austria, este o tara fara iesire la mare, populata de circa 8,47 milioane de locuitori, aflata in Europa Centrala. Austria se invecineaza cu Cehia si Germania la nord, Ungaria si Slovacia la est, Slovenia si Italia la sud, si Elvetia si Liechtenstein la vest.

Austria este o tara predominant montana, datorita pozitionarii sale in Alpi. Alpii Orientali Centrali, Alpii Calcarosi de Nord si Alpii Calcarosi de Sud se afla partial in Austria. Capitala Austriei este Viena, cu o populatie ce depaseste 1,7 milioane de locuitori, ceea ce inseamna aproximativ un sfert din populatia intregii tari.

Cateva reguli legate de transportul rutier in Austria
In Austria este obligatorie vesta reflectorizanta la bordul vehiculului. In afara localitatilor, este obligatorie purtarea ei cand conducatorul se afla pe partea carosabila, in caz de accident sau defectiune. Se sanctioneaza cu amenda atat lipsa, cat si nefolosirea vestei reflectorizante. Lanturile de zapada trebuie sa se afle la bordul tuturor autovehiculelor de peste 3.5to, in intervalul 01 Noiembrie - 15 Aprilie. Tot in intervalul 01 Noiembrie - 15 Aprilie este obligatorie montarea cauciucurilor de iarna pe cel putin o axa motoare la toate autovehiculele de transport calatori si marfa de peste 3,5 tone. In conditii de iarna, cand este zapada sau gheata, autovehiculele mai mici de 3,5to trebuie sa fie echipate cu cauciucuri de iarna pe toate cele patru roti sau sa aiba la bord lanturi de zapada; cauciucurile trebuie sa poarte inscriptia M+S.

No comments:

Post a Comment