Oana Cuzino, un doctor de incredere

Intr-un sondaj referitor la increderea romanilor in persoanele publice, mai mult de 60% dintre cei chestionati au declarat ca Dr. Oana Cuzino merita sa fie pe primul lor in acest top.

Locurile urmatoare sunt ocupate de Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopchi si Prof. Dr. Constantin Ionescu Targoviste, cu un procent de 21% si 7%.
Pozitiile care nu au ajuns pe podium sunt ocupate de Dr. Dana Jianu (4,5%), Dr. Simona Tivadar (4,3%) si Conf. Dr. Lygia Alexandrescu (3,1%).
Oana Cuzino a fost alaturi de telespectatori zi de zi, cu sfaturi despre alimentative si despre modalitati de prevenire a bolilor la batranete. Vedeta a fost aproape de cei care vroiau sa afle informatii medicale si prin raspunsurile directe solicitate de telespectatori.

Aflandu-se de peste 12 ani la ProTv si avand emisiunea ,,Ce se intampla, doctore?”, Oana Cuzino a declarat pe blogul personal, dupa ce a aflat aceasta frumoasa veste: ,,sunt onorata ca romanii au incredere in mine. Sper sa reusesc in continuare sa fiu un ghid bun pentru ei printre descoperirile stiintifice, trendurile in materie de ingrijire si stil de viata sanatos, printre noutatile in materie de prevenire a bolilor secolului. Suntem contemporanii unor descoperiri colosale in domeniul medical care pot schimba decisiv in bine viitorul omenirii, asa ca este foarte important ca oamenii sa aiba acces la informatii, sa inteleaga ce apare nou si benefic in medicina pentru ei si sa aiba puterea sa actioneze.”

No comments:

Post a Comment