Inlocuieste vechile copiatoare cu unele noi pe care le poti inchiria

Pe timp de criza, o mica afacere se poate dovedi un inceput bun pentru a invata cum sa te descurci de unul singur. In centrele universitare sau in zonele unde exista o nevoie acuta de xerocopii, centrele specializate in xerocopiere merg foarte bine si obtin profit inca din prima luna, daca si promovarea este facuta cu cap. Prima si singura problema de care se loveste patronul unui astfel de centru imediat dupa ce face rost de un spatiu si de personal este achizitionarea de echipamente profesionale copiatoare pentru a putea incepe lucrul efectiv.

Exista doua variante: ori se cumpara aparatura noua, cu bani grei care nu se stie in cat timp sunt amortizati, ori se apeleaza la firme de inchirieri copiatoare canon, costurile fiind sensibil mai mici. Avantajele inchirieri copiatoare canon sunt multiple, printre ele numarandu-se factura lunara care este deductibila, nu se amortizeaza in timp, serviceul asigurat imediat ce aveti nevoie si gratuit, nu se mai pierde timp cu facturile pentru consumabile, cu statul pe la cozi si programarea pentru inlocuirea pieselor uzate. In cazul defectiunilor copiatoarelor, repararea lor este imediata si e garantata prin contract, pentru a nu se perturba activitatea firmei si a se asigura profitul indiferent cat de grava e defectiunea. Schimbarea echipamentelor luate de la inchirieri copiatoare canon si uzate din punct de vedere moral se face gratuit, fara taxe suplimentare, daca reparatiile se pot face in aceeasi zi, produsul e readus imediat la sediul firmei care l-a inchiriat, daca nu e inlocuit cu altul functional gratuit pana se aduce cel inchiriat de la reparat.

Chiria ramane aceeasi spre deosebire de cumpararea unor echipamente noi la o anumita perioada de timp, care implica costuri foarte mari, alegerea copiatorului de la inchirieri copiatoare canon se face cu ajutorul consultantilor, transportul e asigurat, la fel si consumabilele-se schimba lunar sau in functie de necesitati. In contractele de inchiriere sunt incluse copiatorul de orice tip, original, instruirea celor care vor opera pe ele si asigurarea permanenta a suportului pentru clienti, consumabilele aduse mereu la timp, serviceul gratuit, dar si servicii post-vanzare.

No comments:

Post a Comment