Iesi din anonimat cu decoratiuni nunta cu baloane cu heliu

Fiecare moment din viata noastra trebuie trait la maximum, mai ales cele care sunt definitorii pentru viata noastra viitoare, cum e nunta sau botezul puiutului nostru. Asa ca nunta trebuie sa fie perfecta pana la cel mai mic detaliu, asa ca va conta enorm cu arata sala in care se va desfasura petrecerea de nunta. Pana la meniuri si dans sau glume bune, invitatii care vor pasi pentru prima data in sala vor vedea decoratiunile si decorul.

De cativa ani buni simpla panglica sau diverse bucati de material intinse prin sali nu prea mai sunt in trend, ele fiind inlocuite de baloane cu heliu din diverse materiale. Ele sunt o alegere buna pentru ies in evidenta, plutesc, pot fi o jucarie foarte buna pentru micutii care participa la marele eveniment, pot sa fie foarte antrenante chiar si pentru adulti si sa le rasfete privirile celor care iau parte la nunta. Amenajarea intregii sali se poate dovedi floare la ureche cu baloane cu heliu pentru ca sunt usor de mutat dintr-o zona in alta, pot fi puse in buchete sau separat, pot sa fie facute curcubee sau bolti si arcade din baloane, rezista umflate foarte mult timp.

La nevoie, pentru distractie, heliul poate fi utilizat si pe post de „catalizator” al unei seri de neuitat, dupa ce sunt desumflate baloanele si aerul e tras spre plamani si tinut cateva minute. Vocea se va subtia iar un karaoke cu heliu „la bord” va fi deliciul tuturor. Pe de alta parte, aceste baloane cu heliu sunt foarte bune si pentru ca pot fi personalizate oricum, cu fotografii sau desene animate, cu mesaje si fel de fel de jocuri sau joculete pentru cei mici, pot sa fie transformate in purtatoarele unor mesaje cu caracter publicitar-sunt ideale si pentru a permite sponsorilor sa isi etaleze produsele sau serviciile.

Modalitati la indemana prin care poti decora o incapere cu ajutorul baloane cu heliu pub De cand au fost inventate, din greseala, ca mai toate marile inventii care au revolutionat anumite domenii, pe la inceputul anilor 1800, baloane cu heliu au avut foarte multe intrebuintari. La inceput, heliul era folosit mai ales in cadrul dirijabilelor si baloanelor, care erau umflate cu acest gaz mai usor decat aerul pentru a se putea deplasa pe distante relativ mari fara a avea nevoie de propulsie. Avantajul folosirii heliului in detrimentul hidrogenului tine de imposibilitatea sa de a se aprinde in combinatie cu oxigenul. Chiar in cadrul aeronauticii este folosit heliul pentru a permite combustibilului si oxidantilor sa ajunga in rezervorul de stocare si sa contribuie la condensarea hidrogenului si oxigenului. Pe masura ce tehnologia a avansat, s-a trecut de la simplele baloane cu heliu la lasere heliu-neon care sunt foarte utile si pentru citirea codurilor de bare.

Astazi, baloanele cu heliu sunt utilizate mai ales la petreceri tematice sau cand e ziua unei persoane dragi pentru a decora si a infrumuseta locul unde se desfasoara evenimentul. Ele pot sa fie puse sub forma de bolti sau arcade din diferite baloane cu heliu de diverse forme, pot sa fie suspendate pe niste schelete din metal pentru a se obtine ce forme se doresc, se pot face chiar si sculpturi. Pentru ca plutesc si se pot inalta, baloanele umflate cu acest gaz sunt ideale pentrua decora tavanul incaperilor si a obtine, prin combinarea de culori si forme inedite, un mozaic foarte interesant care va tine atintite spre tavan toate privirile invitatilor si ii va lasa cu gura cascata. Evenimentele mai romantice pot sa fie completate de un curcubeu plin de baloane cat e sala de mare, foarte usor de confectionat prin legarea si suspendarea baloanelor cu heliu, la un moment dat invitatii si personajele principale ale serii putand solicita coborarea rapida a curcubeului atunci cand e momentul cel mai fierbinte al serii-vine tortul sau se „sparge petrecerea”.

Daca tema petrecerii e „kids show” si sunt foarte multi copilasi prin preajma, atunci puteti sa plasati baloane cu heliu peste tot prin incapere, la nivelul lor, pentru a se putea juca cu ele sau le puteti agata de diferite obiecte pentru a fi apoi desfacute si a se incinge o bataie buna cu… baloane plutitoare. Indiferent unde ati pozitiona baloanele, puteti sa va puneti in aplicare cele mai interesante idei foarte usor si fara pic de efort cu baloanele cu heliu.

No comments:

Post a Comment