Avantajele stabilirii in Marea Britanie

Viata in Romania a devenit din ce in ce mai grea, taxele si impozitele sunt din ce in ce mai multe si mai impovaratoare, locurile de munca si asa putine sunt platite prost asa ca singura alternativa ar fi cautarea unor conditii mai bune de viata in alte tari. Anglia poate fi o destinatie perfecta pentru multi, in ciuda Brexitului si problemelor ridicate de acest pas gresit facut de Marea Britanie. O tara in care ai ce face si ai ce vedea, Anglia este potrivita atat pentru cei care vor sa studieze, cat si pentru cei care vor sa traiasca aici pentru restul vietii si sa munceasca intr-un mediu mai placut si mai profi decat cel din tara. Care ar fi avantajele stabilirii definitive in Anglia?

In primul rand aveti acces la locuri de munca diverse, mult mai bine platite ca in tara. In al doilea rand asistenta sociala britanica e mult mai bine organizata decat la noi, sunt fel de fel de facilitati pentru cei care lucreaza aici, locurile de munca permit accesul la beneficii pe care in tara nu le puteti avea. In al treilea rand stabilirea definitiva in Marea Britanie aduce cu sine si accesul la o cultura exceptionala si la locuri unice pe care le poti vizita oricand doresti fara sa te deplasezi zeci de kilometri cu diverse mijloace de transport. In al patrulea rand viata in Marea Britanie este mult mai buna decat in tara, in Anglia gasesti mereu oameni care vor sa isi impartaseasca din cunostinte, gasesti locuri de relaxare sau numai bune de plimbari, gradinile si parcurile sunt bine intretinute si verdeata predomina. In al cincilea rand, stabilirea in Marea Britanie nu inseamna izolare si doar limba engleza auzita in jurul tau, in Anglia sunt foarte multe comunitati de romani in uk, sunt sute de romani care sunt gata sa te ajute atunci cand ai nevoie, cu idei, indrumari.

Pe alta parte, stabilirea in Marea Britanie inseamna pentru romani in uk si accesul la sisteme de sanatate si de invatamant mult mai bune ca in tara, asigurarile medicale sunt mult mai complexe, tratamentele pentru diverse boli mai usor de gasit si medicamentele sunt mult mai bune in comparatie cu cele din tara. Per total mutarea in Marea Britanie este un pas dificil de facut, dar care aduce multe avantaje celor care au curajul sa o faca, viata in Marea Britanie este mai buna si mai suportabila decat in tara asa ca se merita sa va stabiliti acolo cu familia, daca va doriti acest lucru.

1 comment: