Piscina e murdara si nu ai timp sa o cureti? Cumpara un robot piscina si lasa-l sa faca totul in locul tau

Cam toata lumea care si-a facut o vila sau o casa mai mare are si o piscina pentru zilele si serile de vara cand caldura torida indeamna la o balaceala buna in cea mai apropiata oaza de racoare. Piscinile sunt foarte utile, se pot folosi ca loc de joaca pentru copii, va permit sa va relaxati chiar la dvs. acasa, sa inotati si sa aveti propriul bazin la doi pasi de casa. Dezavantajul lor tine de curatarea destul de dificila, mai ales daca piscina are o suprafata mare si de o igienizare corespunzatoare tot timpul.

Totusi acest dezavantaj nu mai reprezinta de mult o problema intrucat a aparut o inventie minunata, care profita din plin de evolutia tehnologiei moderne: robot pentru piscina. Disponibil si in oferta curenta a Roboutique, magazin online cu o gama vasta de produse pentru casa, electrocasnice necesare in orice gospodarie moderna, robotul pentru piscina curata rapid si eficient piscina, fara ca dvs. sa faceti vreun efort in acest sens. Peretii si baza piscinei sunt curatate in permanenta pana in cel mai mic coltisor, carcasa protejeaza motorul si robotul functioneaza perfect chiar si cand sunt foarte multe resturi acumulate in piscina. Aspiratia mecanica si sistemul de antrenare cu senile dintate asigura o deplasare rapida si eficienta, curatarea avand loc chiar si in zonele mai greu accesibile.

Deplasarea are loc pe traiectorii incrucisate, nu conteaza natura suprafetei pe care are loc deplasarea, robotul isi pastreaza pozitia si siguranta in deplasare. Resturile de pe fundul piscinei sunt curatate ultrarapid cu ajutorul sistemului de turbo aspirare ciclonic, iar conectarea la conducte este foarte simpla prin prisma existentei unui sistem de conducte de aspiratie brevetat. Functionarea unui robot piscina este silentioasa, nu consuma mult curent electric, rezista la folosire intensa, se intretine si se curata usor si rapid. Investitia intr-un astfel de aparat se amortizeaza pe termen scurt, cheltuielile se reduc semnificativ iar timpii de curatare a piscinei sunt din ce in ce mai mici.

1 comment: