Scrisul de mana iti poate spune de ce boli suferi

Alta boala care poate fi descoperita cu ajutorul scrisului de mana este schizofrenia, afectiune psihica ce poate duce la pierdea contactului cu lumea reala. De obicei, schizofrenicii iau antipsihotice, care dau de multe ori parkinsonism-tremurat inexplicabil al membrelor superioare, dischinezie tardiva, manifestari care duc la o instabilitate ce se manifesta si in timpul scrisului-scrisul schizofrenicilor e greu de urmarit si nu e deloc prea clar, literele nu seamana cu cele „clasice” de mana.

Trecand intr-o alta parte a medicinei, una mai frumoasa si mai pozitiva, scrisul de mana poate sa le spuna viitoarelor mamici daca au reusit sa conceapa sau nu un bebe. Sarcina se poate detecta la doar 72 de ore de la conceptia efectiva doar prin analiza scrisului de mana. Ca sa vedeti daca sunteti sau nu insarcinata trebuie sa urmariti cu atentie literele de mijloc din cuvintele scrise de mana, a si o in special. Si p, f, g, y pot sa va ajute tot in privinta sarcinii, insa la deterctarea sexului fatului, la sfarsitul lunii a sasea. Daca e vorba de o fetita dragalasa literele p, f, g, y vor fi inclinate spre stanga. In caz contrar, e vorba de un baietel care asteapta sa va cunoasca. Dislexia poate fi descoperita si ea tot cu ajutorul scrisului de mana. In general, parintii ii obliga prin toate modalitatile pe cei mai sa scrie frumos. Nu fac decat sa le agraveze boala, iar asta se vede in literele ciudata d si q, care au forme iesite din comun-confuzia b-ului cu d-ul din interiorul cuvantului e iarasi o manifestare comuna care duce la diagnosticarea dislexiei. Revenind la importanta scrisului de mana pentru viitorul nostru, acesta ne poate ajuta sa avem o dezvoltare academica lina si fara obstacole. Stima de sine depinde mult de tipul de scris de mana pe care-l avem, la fel comunicarea cu ceilalti si socializarea.

Autistii, persoane incapabile sa relationeze corect cu lumea din jur, au pauze in scris si ezitari. Sindromul Asperger are acelasi manifestari la nivelul scrisul datorita lipsei de coordonare dintre membrele superioare si creier. In fine, Parkinson-ul e usor de depistat in scrisul de mana prin tremuraturile lasate de pix pe foaie si prin pauzele dintre cuvinte, mult prea mari.

No comments:

Post a Comment