Ce marturii botez se poarta si care sunt cele mai inspirate?

Nimic nu mai seamana astazi cu ce era pe vremuri. Tehnologia a avansat foarte mult, obiceiurile s-au schimbat, traditiile s-au modernizat, lumea a inceput sa fie tot mai preocupata de micile detalii care asigura perfectiunea unui eveniment. Un eveniment deosebit pentru familia micutului, botezul este printre cele mai emotionante momente din viata tinerilor casatoriti care au primit in sanul familiei un nou membru.

Botezul in sine include doua evenimente importante, cel de la biserica, crestinarea, si petrecerea de dupa. Organizarea celor doua momente trebuie facuta cu atentie, de la alegerea invitatiilor, a restaurantului, pana la alegerea unor marturii botez. Marturiile de botez sunt privite astazi ca niste mici atentii, oferite drept multumire tuturor celor care au participat la eveniment. In general, marturiile se aleg dupa mai multe criterii, dintre care cel mai important este cel al numarului de invitati. Depinde mult si de tipul invitatilor, daca sunt tineri sau batrani, ce fel de personalitate au, daca gusta o gluma sau sunt mai seriosi, de sexul copilului si de culorile din restaurante. Ideea este ca fiecare dintre marturii botez sa reprezinte cat mai bine personalitatea parintilor si pe cea a micutului si sa nu fie prea extravagante. Invitatii vor aprecia intotdeauna marturiile mai simple, clasice, dar elegante, decat cele prea sofisticate si prea scumpe.

De exemplu, puteti sa cumparati borcanele cu bomboane si ursuleti, cu gargarite si buburuze ca elemente de decor sau cu miere si diverse decoratiuni inspirate din desene animate. Daca borcanelul cu miere vi se pare prea banal puteti sa optati pentru marturii botez in forma de cutiute sub forma de carucior, cutii cu carucior, fluturasi, saculeti, plasute, in care sa puneti cateva bomboane de calitate. Foarte interesante sunt si marturiile sub forma de iconite, personalizate cu numele copilului si data nasterii sau a botezului, dar si cele din sticla sau ramele foto. O alegere inspirata este si oferirea de scortisoara parfumata si cu o aroma intensa, invelita in ornamente.

No comments:

Post a Comment