Pune timpul la respect cu Crema Antirid

Stim ca nu exista tinerete fara batranete si viata fara de moarte, insa exista tratamente revolutionare care ne pot ajuta sa „fentam” cumva imbatranirea tenului si observarea efectelor trecerii timpului asupra sa. Exista la ora actuala multe produse anti-aging, insa cele mai performante si mai bune s-au dovedit a fi cele pe baza de substante naturale, in special uleiuri. Uleiul de masline este printre cele mai utilizate substante naturale pentru ingrijirea tenului.

Cu Bioliv Crema Antirid Zi Antiaging 50 ml, un produs obtinut doar din ingrediente naturale si testat conform cerintelor reglementate la nivel european, tenul dvs. va fi ingrijit in permanenta si va beneficia de proprietatile antioxidante ale uleiului de masline. Uleiul de masline din produsul naturist care are grija de pielea dvs. de la nivel facial si o mentine sanatoasa si catifelata este unul BIO, insemnand ca nu a fost procesat excesiv si nici nu contine substante nocive, E-uri sau alte forme de conservanti. Emolient si puternic hidratant, uleiul de masline tonifica pielea si determina intensificarea sintezei colagenului si a acidului hialuronic, alaturi de extractul BIO din frunzele de maslin. Vitamina E prezenta din abundenta in Bioliv Crema Antirid Zi Antiaging 50 ml impiedica imbatranirea prematura, aparitia de riduri noi si estompeaza ridurile si protejeaza tenul de ultraviolete.

Crema are proprietati antiinflamatorii, pielea va fi mai stralucitoare, mai catifelata si mai moale. De asemenea, Bioliv Crema Antirid Zi Antiaging 50 ml poate avea si actiunea demachianta si poate curata porii de microbi sau praf ramas chiar si dupa o spalare intensa a fetei. Aplicarea cremei antirid este simpla si se face in fiecare dimineata, in zona gatului si a fetei, dupa toaletare si spalare cu un sapun cu un pH neutru. Imediat dupa aplicare lasati crema sa actioneze cateva minute si evitati contactul cu perne sau alte suprafete care pot diminua efectul sau. Crema va intra in piele si va actiona in cel mult 30 de minute.

No comments:

Post a Comment