Modern si functional in bucataria noua

Aparatura pentru bucatarie este in continua modernizare. Electrocansice tot mai moderne si mai peformante isi fac aparitia pe piata, trecerea de la banalul aragaz si frigiderul vechi catre electrocasnicele incorporabile fiind tot mai in forta... Pe acest fond de schimbare permanenta si in cautare pentru un design cat ma practic si mai functional al bucatariei, dar deloc neglijand partea estetica, este momentul sa gasim timp si resurse sa amenajam si vechile bucatarii in care ne petrecem din ce in ce mai mult timp.

Daca va ganditi la o amenjare pentru bucatarie pentru anul acesta, iata care sunt propunerile designerilor, pe care desigur le veti adapta propriilor gusturi dar si bugetului. Gri – pe primul loc in topul tendintelor de culoare. Daca in trecut preferam albul, desi este dificil pentru bucatarie, anul acesta este randul gri-ului, de la optiunile de placare pentru pardoseala si pereti si pana la dulapuri si electrocasnice. Insa combinarea culorilor pentru dulapuri este si ea o tendinta foarte populara. Nu dispare nici celebrul trend alb-negru. Usile sunt mult mai usor de folosit, adesea bucatariile moderne folosindu-se de butoane pentru actionarea usilor hidraulice mai ales pentru dulapurile superioare. Chiuvete in culori vii, in opozitie cu clasicele chiuvete albe sau din inox care raman treptat in trecut. Alegem din ce in ce mai mult chiuvete masive verzi sau bleu, sau chiar bej din piatra naturala.

Bucataria in acord cu restul casei este un trend care isi face simtita prezenta nu numai pentru case cu arhitectura tip open space in care trecerea dintre bucatarie si living trebuie sa fie cat mai lina, ci si pentru case cu camere de sine statatoare. Pentru case cu mobilier masiv si un dining in acelasi stil, este recomandabil mobilierul de bucatarie clasic, masiv si el, insa cu un refresh dat de gama moderna de electrocasnice si de eficientizarea maxima a spatiului de depozitare, o alta tendinta pentru bucataria anului 2016.

No comments:

Post a Comment