Accesorii pentru masina ta

Perioada sarbatorilor tinde sa bata fiecaruia la usa, incepand iar toate acele pregatiri, drumuri pana la magazine, organizari, realizari de program si acele momente cand uiti de cate ceva si trebuie sa rezolvi acel lucru cat mai repede.

In aceasta perioada se pot achiztiona tot felul de accesorii pentru masina care sa ajuta la protectia acesteia, deoarece in aceasta perioada se transporta foarte multe lucruri cu masina, si probabil ca nimanui nu ii mai arde de posibile probleme in plus. Astfel obiectul ideal pentru protectia cumparaturilor din portbagajul masinii, si pentru portbagaj de altfel este tavita de portbagaj. Aceasta este realizata din diferite materiale, desi cele mai des intalnite sunt din cauciuc. Exista si presuri din material textil pentru portbagaj, sau din plastic, depinde de fiecare data si de modelul masinii si magazinul care vinde acest tip de produs. Cu toate acestea cel din cauciuc ar putea fi cu usurinta cel mai bine recomandat, deoarece este mai folosibil decat celelealte, din simplul fapt ca este si elastic, si usor de uscat dupa spalare si ofera o constanta de frecare foarte mare, ceea ce face lucrurilor ce sunt asezate pe acesta sa se miste foarte greu.

Mai mult decat atat, toate aceste tavite de portbagaj, dupa cum am spus si mai devreme, sunt realizate pentru fiecare model de masina in parte, de exemplu la BMW exista tavite diverse pentru fiecare serie in parte, cat si pentru modelele X1, X3, X5 si X6. Tavitele de portbagaj se pot achizitona atat din magazinele specializate auto cat si de pe internet. Un accesoriu asemanator tavitelor de portbagaj sunt covorasele auto. Acestea sunt realizate in mare parte din acelasi material ca si tavitele, numai ca locul covoraselor se afla in masina, dedicat talpilor pasagerilor. Covorasele auto, la fel ca si tavitele de portbagaj se fixeaza in locul lor, acestea avand unele dintre ele niste surubule speciale care fixeaza in totalitate covorasul, pentru ca acesta sa nu alunece in timpul calatoriei creand un disconfort pasagerului, cat si pentru a mentine curatenia in masina. Covorasele auto nu permit scurgerea apei prin masina, pot fi scuturate foarte usor de altfel si spalate la fel de usor, ceea ce permit realizarea curateniei in masina intr-un timp scurt si intr-un mod mult mai comod. Covorasele auto de altfel au o viata destul de lunga daca sunt de o calitate superioara.

Husele pentru masini sunt niste accesorii ce s-au demodat in mare parte, dar cu toate acestea si ele sunt o alegere buna in perioada aceasta deoarece pot proteja foarte bine caroseria masinii, astfel dupa sarbatori soferii au sanse mult mai mici sa se trezeasca cu surprize pe la scaunele din spate, ori din fata. In plus de asta sunt inca utilizate de un numar mare de oameni care prefera sa isi mentina in special masina curata si cu o munca mai putina. Tot in acelasi domeniu se incadreaza si prelatele pentru masini. Acestea nu mai sunt foarte des folosite in ziua de astazi, probabil datorita faptului ca dureaza mult demontarea acesteia de pe masina. Cu toate acestea, si prelatele pentru masina ofera o protectia a masinii in exterior.

No comments:

Post a Comment