Partea interesanta a jocurilor de noroc

Despre diverse jocuri de acest gen se  vorbeste in diferiti termeni, fie ca ele sunt jucate  de catre impatimiti pentru a-si rotunji veniturile, fie ca sunt jucate strict pentru divertisment.

Parerile sunt impartite de la persoana la persoana, insa exista si o parte interesanta refertioare la jocurile de noroc, ce pot starni curiozitatea. Spre exemplu, cati detin informatia referitoare la media de varsta a jucatorilor si evolutia ei in timp?! Se pare ca, prin anul 1970 varsta impatimitilor de astfel de activitati se situa intre 30-50 de ani, in timp ce, in zilele noastre aceasta fiind intre 17-70 de ani, semn ca atat tinerii cat si cei mai in varsta spera la o imbogatire rapida. O alta curiozitate referitoare la practicarea jocurilor de noroc o reprezinta castigul unul marinar la jocul de zaruri. Totul s-a intamplat in anii ‘50 in Las Vegas, marinarul castigand de nu mai putin de 27 de ori la rand in cadrul unul joc de zaruri. Zarurile pot fi si astazi admirate de cei care au sansa sa ajunga in celebrul oras, ele fiind gazduite de catre hotelul Desert Inn.

Daca, nu mai stiti ce calcule sa faceti pentru a castiga la loto, aflati ca totul tine de cat de nororcosi sunteti si nu de calculele matematice. S-a stabilit ca, fiecare numar are sanse egale de a fi extras in cadrul unui joc de loto, netinandu-se neaparat cont de scheme sau alte combinatii de ordin matematic. Se pare ca, si in ceea ce priveste practicantii jocurilor de noroc exista cate o categorie anume pentru fiecare din ei, aceasta fiind realizata in functie de cat de patimasi sunt jucatorii. Astfel ca, in cazinouri putem intalni jucatori profesionisti, cei care pariaza pentru a-si sustine traiul zilnic, pariurile fiind practic sursa lor de venit, ei participand si la diverse turnee dedicate practicarii unui anumit tip de joc de noroc.

La polul opus jucatorilor profesionisti sunt situati jucatorii ocazionali, acestia fiind cei care joaca doar pentru amuzament si divertisment.

Cea mai periculoasa categorie de jucatori insa, sunt cei care joaca obsesiv, si care-si cheltuiesc toate resursele financiare in vederea obtinerii unui castig, dar care pierd de cele mai multe ori.

No comments:

Post a Comment