Cantar platforma electronic

Intr-un domenuiu in care fiecare gram conteaza pentru ca un proiect sa fie reusit, este important ca o firma de constructii sa dispuna de un cantar pe masura. Exista cantare pentru orice cand vine vorba de constructii, iar cum in aceasta industrie doar utilajele si materialele necesita cantarire, exista cantare pentru ambele scopuri.

Platformele electronice de cantarire sunt foarte bine structurate, tocmai pentru a nu aparea vreun fel de eroare. Ele sunt echipate cu 4 celule de cantarire si pot avea dimensiuni de la 0,8m x 0,8 m ana la 2m x 2m. Bineinteles ca se pot face si pe comanda pentru dimensiuni specifice daca sunt utilizate pentru cantarirea materialelor mai mici sau mai mari decat dimensiunile specificate mai sus. O alta varianta ar fi achizitionarea cantarelor de dimensiuni diferite care au capacitati diferite, pentru a fi mai precise in ceea ce priveste materialele cantarite.

Cantarele platforma electronice sunt construite din tabla de 4 mm sau 5 mm pentru ca greutatea structurii sa fie cat mai redusa si astfel sa fie mai usor de transportat dintr-un loc in altul daca este necesar, insa acest lucru nu are nimic de-a face cu rezistenta mecanica. Un cantar platforma electronic poate cantari greutati de pana la cateva tone iar ecranul care afiseaza greutatea ofera posibilitatea de a vedea exact ce masa are materialul, pana la ordinul gramelor. Capacitatile de care dispun aceste cantare nu sunt standard si pot fi facute si pe comanda. Protectia anticoroziva se realizeaza prin aplicarea unui strat de grund epoxidic si doua straturi de vopsea epoxidica. Aceste cantare au durata lunga de viata si rezista bine la orice tip de conditii, iar precizia de care dispun se datoreaza faptului ca structura rigida si a celulelor de clasa C3-C6 sunt de pana la 6000 de diviziuni.

Toate aceste platforme au garantie integrala 2 ani si sunt omologate metrorologic, adica se livreaza cu Declaratie de Conformitate CE pentru utilizarea in tranzactii comerciale. Acestea sunt cele mai bune cantare care pot fi folosite in industria constructiilor pentru cantarirea utilajelor deoarece sunt rezistente, au greutate redusa si rezistanta mare iar componentele lor sunt fabricate in UE, fiind de o calitate superioar

No comments:

Post a Comment