Cum sa iti asortezi manichiura cu tinuta

De cele mai multe ori este foarte greu sa ne gandim la toate aspectele atunci cand trebuie sa mergem la un eveniment foarte important, de pilda o nunta sau o adunare in familie. Iar aceste toate aspecte se refera la coafura, la rochie, la pantofi, la ciorapi, daca sa ii porti sau nu, la unghii, daca sa porti oja semipermanenta sau nu, la culorile fardurilor si asa mai departe. Lucrurile s-ar simplifica simtitor de mult daca am alege sa adoptam un anumit stil.

De exemplu stilul retro, la care va merge la perfectie o rochie cloche, cu umerii goi eventual, parul ondulat care nu este deloc greu de facut, unghiile vopsite intr-o singura culoare, iar ochii rimelati si tusati cu negru. Este atat de simplu incat ne-am uimi ca rezultatul este atat de bun. Si in plus aceasta tinuta vine bine oricui. Insa daca esti fana unei rochii mai sofisticate, atunci cum sa iti faci manichiura? Iata un pont de care trebuie sa tii cont si anume: daca ai o rochie extravaganta, asigura-te ca este singura in acest fel de pe tine. Nu exagera cu o coafura extravaganta, nu exagera nici cu un machiaj prea strident sau cu manichiura puternica, care sa scoata ochii oamenilor, la propriu sa la figurat.

O rochie mai excentrica va necesita insa inca o piesa de rezistenta, de exemplu daca are un decolteu adanc atunci incearca sa folosesti un ruj de o nuanta mai puternica si parul sa fie mereu prins, iar unghiile in acest caz se vor asorta cu ruju. Daca tinuta pe care o adopti este una mai office atunci ai voie sa iti faci unghiile mai exagerate si sa porti si niste tocuri cui, pe care sa le asortezi fara doar si poate cu un coc sofisticat. Dar la urma urmei fiecare e liber sa se asorteze cum vrea.

1 comment:

  1. Nice blog!
    Join my nails blog http://najlepsinoktii.blogspot.com/

    ReplyDelete