Adamos Band, formatia numarul 1 pentru nunta ta din Iasi

Se spune ca perfectiunea unei nunti depinde de modul in care e gandita si aranjata, de servire, dar cel mai important, de muzica pe care o ai in seara si noaptea nuntii. Muzica buna poate transforma o nunta obisnuita intr-una pe care invitatii si mirii nu o vor uita nici peste 100 de ani. Alaturi de muzica buna, si formatia aleasa conteaza enorm de mult, mai ales daca nunta e una cu pretentii.

In orasele de provincie e mai greu sa gasesti o formatie de calitate, insa daca esti din capitala Moldovei, din frumosul si poeticul Iasi, alegerea unei formatie nunta Iasi este o banalitate. Renumita pentru prestatiile sale live si pentru concertele de o inalta calitate artistica, Adamos Band, o formatie nunta Iasi care imbina genurile muzicale consacrate cu muzica populara romaneasca, este alegerea perfecta pentru o nunta ca-n povesti.

Repertoriul international, dar si cel national se pot regasi in playlist-ul ales de dvs. pentru marele eveniment – petrecerea de nunta sau cumetrie. Melodiile Larei Fabian, de exemplu, isi gasesc locul langa hore sau sarbe pur romanesti, autentice, cantate cu drag si pasiune de cele doua voci exceptionale, premiate la diverse concursuri si „antrenate” la Scoala de Arta „O. Bancila” din Iasi sau Universitatea de Arte “George Enescu”- Iasi. Trombonul, trompetele, tuba si chitara, basul, clapele si percutia din Adamos Band sunt combinate in cele mai neasteptate moduri pentru a asigura distractia garantata pe toata durata petrecerii. De fiecare data prestatia artistica este una live, energica, cu o sonorizare de inalta calitate din partea formatiei. Si de Revelion sau in Pub-uri, Adamos Band, formatie nunta Iasi, stie sa intretina atmosfera si sa nu permita nimanui sa se plictiseasca ore intregi, totul printr-o energie extraordinara si o muzica de calitate, adaptata mereu la preferintele publicului si tendintele muzicale ale momentului.

Daca esti curios sa vezi imagini si videoclipuri cu prestatiile live ale formatiei poti intra pe adamosband.ro, site-ul oficial al formatiei, ii pot cunoaste pe instrumentisti si vocile suave si puternice si poti bate palma oricand pentru cel mai important eveniment din viata ta: nunta.

No comments:

Post a Comment