Cum se alege un parfum barbatesc

Barbatii, la fel ca si femeile, au dreptul sa fie ingrijiti, sa arate bine, sa miroasa bine si de cele mai multe ori parfumurile barbatesti au, mai mult decat cele de dama, darul de a fermeca si de a intoarce capete. Cata vreme un barbat stie sa isi aleaga parfumul potrivit, acesta poate contribui la masculinitatea si virilitatea pe care barbatul respectiv le inspira, iar daca barbatii isi amintesc despre o femeie pe care o vad pentru prima oara cu totul alte detalii, o femeie isi va aminti intotdeauna parfumul unui barbat.

Cand vorbim despre parfumuri barbatesti originale, iata care sunt cateva elemente de care orice barbat trebuie sa tina seama, atunci cand le achizitioneaza de la http://www.secundar.ro. In functie de cat de concentrate sunt, parfumurile barbatesti se impart in esenta de parfum si apa de parfum (chiar daca pe piata de parfumuri de lux din Romania aceste doua variante nu prea au patruns pana la acest moment), urmate de foarte cunoscutele ape de toaleta, apa de colonie si apoi after shave-ul. In cele mai multe colectii de cosmeticale barbatesti vom intalni apa de toaleta si mai putin after shave-ul, acesta din urma fiind inlocuit in preferinte de balsamuri sau creme after shave, mult mai fine si mai atente cu tenul.

La fel ca si in cazul parfumurilor de dama, vorbim despre trei „paliere” de note care se simt intr-un parfum. Notele de varf sunt cele care se simt primele si care de obicei sunt fructate, citrice. Urmeaza apoi notele de mijloc, iar dupa o ora sau poate chiar mai mult se simt notele de baza, in general grele si bogate si cu o persistenta mare. Parfumurile se incearca pe mana si nu doar pe blotterele din magazine si pe cat posibil se miros dupa ce li se acorda cateva secunde sa se aseze mirosul. Nu se freaca mana cu podul palmei pentru uscarea parfumului si apoi se miroase... Cunoscatorii spun ca acesta este un sacrilegiu cand vine vorba despre parfumuri de lux.

No comments:

Post a Comment