Contraceptie garantata 16 ani cu doar un microcip

Inainte de 1989, avorturile erau interzise, „decreteii” au aparut ca ciupercile dupa ploaie, femeile erau pur si simplu obligate sa duca sarcina vreme de noua luni pentru a nu risca sa ajunga pe mana Securitatii sau, mai rau, in inchisoare. Dupa revolutie, cand avorturile au devenit o practica comuna iar fetele tinere, de nici 12 ani au inceput sa procreeze in disperare, dornice sa afle cum e joaca de-a mama si de-a tata si cam ce simt adultii cand scartaie patul.

Daca sunteti deja la inceputul unei relatii serioase cu o partenera si va este teama sa nu gresiti calculele si sa va ramana prietena sau viitoarea sotie gravida prea devreme, din intamplare, atunci ar trebui sa va ganditi la niste metode mai bune de contraceptie. Americanii au inventat de curand una care o asigura pe domnisoara ca poate face cat sex vrea timp de 16 ani fara sa foloseasca prezervative feminine, pastilute cu efecte contraceptive, dar foarte rele pentru organism sau spray antispermicid sau mai stiu eu ce alte metode „feminine” de prevenire a sarcinii. Este vorba de un microcip care va sta sub piele si va elimina niste medicamente anticonceptionale speciale timp de 16 ani. Aflat in stadiu de proiect aproape de a fi perfect, microcipul va putea fi cumparat de femei in nu mai mult de patru anisori.

Deosebit de micut, se implanteaza foarte usor in orice zona doreste femeia-zona fundului, burtii, pe maini, avand o eliminare la 24 de ore a unei substante numite levonorgestrel, care este nimic altceva decat un hormon sintetizat gasit in mai toate anticonceptionalele moderne. Cand domnitele sunt gata sa isi asume intreg procesul de reproducere si sarcina, atunci o telecomanda le ajuta sa stopeze mini-injectiile cu substanta respectiva. Dupa ce nu se mai doreste folosirea lui sau se termina cantitatea de substanta, micutul anticontraceptiv e scos chirurgical foarte usor, cu o mica anestezie.

No comments:

Post a Comment