Geanta de birou – carte de vizita

O geanta reuseste in general sa spuna povestea celei care o poarta. O geanta este, fara doar si poate, un indicator foarte fidel al stilului unei femei, al modului sau de viata si al categoriei sociale careia ii apartine. Atunci cand vorbim despre genti office, e drept ca dress code-ul pentru aceasta ocazie nu face nicio mentiune legata de stilul de poseta pe care o femeie ar trebui sa il poarte. Insa, cu siguranta, nu vom vedea niciodata un manager sau un director venind la birou cu un clutch auriu, cu un plic din pietre pretioase sau garnisit cu pene.

Femeia director, femeia manager sau pur si simplu femeia corporate va purta intotdeauna genti care sa imbine stilul si feminitatea cu competenta si seriozitatea. Pe de alta pare, trebuie sa permita o foarte buna organizare a elementelor absolut indispensabile - de la gadgeturi la trusa de cosmetice – de care nicio femeie nu gaseste de cuviinta sa se desparta vreodata. Cu toate acestea, nu este cazul sa transformam geanta de birou intr-o geanta de voiaj in care sa gasim loc chiar si unei perechi de pantofi pentru seara. Este ok sa avem in geanta pentru birou un sal sau un sweater subtire, dar nu o jacheta, la fel cum este ok sa avem o tableta, dar nu si un laptop voluminos, eventual cu tot cu incarcator, mouse si pad… Geanta office nu este un geamantan si nici nu trebuie tratat ca atare, ci mai degraba ca o carte de vizita a femeii de afaceri. Pentru inspiratie, recomand http://www.kataleea.ro cu o selectie foarte interesanta de genti office, casual, foarte usor de purtat si de accesorizat. 

Culorile si modelele sunt deosebit de interesante si fara indoiala vor reusi sa scoata din anonimat o tinuta de birou, aparent banala. De asemenea, materialele de calitate recomanda intotdeauna aceste genti ca optiune ideala chiar si pentru cele mai pretentioase doamne.

No comments:

Post a Comment