Cand te indragostesti…

Cand te indragostesti stii ca nu mai ai scapare. Cand te indragostesti stii ca viata ta are un sens. Cand te indragostesti vrei sa fii totul pentru cealalta persoana, iar acea persoana sa fie totul pentru tine. Cand te indragostesti simti ca poti sa zbori, atat timp cat persoana de care te-ai indragostit este langa tine sa iti dea aripi. Cand te indragostesti toti fluturii din lume, cei mai colorati si cei mai viteji se aduna in stomacul tau, in mintea ta si in sangele tau, iar cand persoana de care te-ai indragostit se apropie de tine, toti acei fluturi incep sa dea din aripi. Asa simti golul in stomac, mintea ti-o ia razna si inima bate tot mai tare, pana cand obrajorii tai prind culoarea pasiunii.

Cand te indragostesti aerul si hrana ta devin acea persoana care iti fura neincetat gandurile. Cand te indragostesti vrei sa alergi pe un camp de maci infloriti, pe o poteca verde, iar cand iti ridici privirea vrei sa vezi persoana iubita, zambind. Cand te indragostesti, toate melodiile romantice sunt dedicatii speciale pentru tine, pentru voi.

Cand te indragostesti, noaptea straluceste si toate visele tale se inalta spre cer ca niste stele. Cele mai stralucioare stele. Cand te indragostesti, pentru tine cel mai aprig ger se transforma in vara torida atunci cand esti in preajma persoanei care iti fura incet, incet sufletul.

Cand esti indragostit si auzi vocea care iti face inima sa-ti tresalte, nu poti sa faci nimic altceva decat sa zambesti si sa plutesti de fericire.

Cand esti indragostit si persoana de care te-ai indragostit s-a indragostit la randul sau de tine, atunci lumea e a ta. Lumea e a voastra.

Cand sunteti indragostiti lumea e a la picioarele voastre. Viitorul este in mainile voastre pline de dorinta. Cand sunteti indragostiti si stiti acest lucru, nu ezitati sa va strigati iubirea. Strigatul iubirii voastre complete va acoperi gura rea a lumii.

Ne simpatizam, ne indragostim si ne iubim. Cel mai frumos dar de la univers este acesta: sa te indragostesti si sa iti implinesti iubirea.

No comments:

Post a Comment