Apartamentele noi, o alegere mai buna decat apartamentele vechi

Pe piata imobiliara actuala sunt doua variante atunci cand vrei sa-ti cumperi apartament: ori iei unul nou, complet utilat si cu dotari standard de ultima generatie, ori cumperi un aparatament vechi si il modifici dupa bunul plac. Apartamentele noi castiga teren insa in fata celor vechi, cei care se muta nu mai au mai nimic de facut, eventual isi mai iau niste mobila. Toate instalatiile sunt noi, proiectele sunt facute in asa fel incat spatialitatea sa fie cat mai avantajoasa si compartimentarea sa fie favorabila unui design interior pe toate gusturile.

Pe langa aceste avantaje evidente in cazul unor apartamente noi dintr-un complex rezidential ratele se pot face la dezvoltator, plata e permisa in avans, se poate rezerva apartamentul nou, exista paza si spatii verzi suficiente pentru o atmosfera cat mai primitoare in jurul blocurilor. De obicei unde sunt apartamente noi sunt disponibile si parcari private, spatii de joaca pentru copii, detectoare speciale de fum, dezvoltatorii permit si personalizarea finisajelor interioare. In blocurile cu apartamente moderne orientarile cardinale si suprafetele sunt diversificate, fiecare client poate alege apartamentul care se potriveste nevoilor sale, contorizarea individuala si izolatia buna garanteaza facturi mici mai mereu. Fiecare locatar al blocurilor cu apartamente moderne primeste garantii la cumparare, au la dispozitie un Call Center dedicat pentru orice probleme aparute in apartamente, gradul de uzura este scazut la aceste apartamente, riscul producerii unor probleme pe termen lung este scazut.

Apartamentele noi au preturi mai mari decat cele vechi, se gasesc de obicei in cartiere selecte, in ansambluri aflate la departare de zonele aglomerate, se pot remodela la nevoie fara prea mare efort. Toate instalatiile din interior functioneaza in parametri optimi asa ca niciodata nu va fi nevoie sa tot repari si sa cheltuiesti inutili pe instalatori si mesteri. In plus dezvoltatorii verifica fiecare lucrare inainte de predare, compartimentarea este gandita in functie de numarul maxim de membri ai familiei ce urmeaza sa locuiasca acolo.

1 comment: