Decoreaza-ti locuinta un fototapet modern si de calitate si nu vei regreta alegerea facuta

Decorarea unei camere se face astazi intr-o multime de moduri. Designerii de interior s-au adaptat noilor tehnologii existente pe piata si ofera o gama variata de posibilitati de schimbare totala a modului in care arata o camera sau o intreaga casa. Ideile lor sunt puse in practica mai simplu cu un fototapet de calitate, din materiale rezistente si cu peisaje sau personalizari interesante.

Fototapetul se poate asorta cu mobilierul din camere, se aplica fara a fi nevoie de ajutorul unui specialist, adezivul se poate lua usor de pe pereti si nu le strica structura daca va decideti sa inlocuiti fototapet dupa o anumita perioada. El este realizat pe suport de hartie special, acopera integral sau partial un perete si nu are alta functie decat cea decorativa. Peretii respira fara nicio problema sub tapet, nu exista riscul producerii de condens si mucegai, fotografiile imprimate pot fi de la peisaje pana la decoruri urbane, flori in imagini supradimensionate sau macrofotografii. Pentru dormitor se recomanda un fototapet de culoare verde sau in care sa predomine verdele, intrucat aceasta culoare induce o stare de echilibru emotional, este recomandata pentru odihnirea ochilor.

In cazul decorurilor de inspiratie urbana e bine ca tapetul sa fie unul panoramic de tip puzzle si sa acopere toti peretii pentru a da senzatia de spatialitate si tridimensionalitate. Fototapetele moderne merg insa si mai departe de a reproduce niste imagini celebre cu monumente sau alte locuri interesante imitand texturi deosebite precum lemnul sau piatra. Peisajele si imaginile florale pot sa infrumuseteze fiecare camera si sa ii da un plus de eleganta daca sunt aplicate in combinatii inspirate si in camere unde se petrece mai mult timp.

Insa nu numai peretii pot fi decorati cu tapet, ci si usile sau mobilierul, mai ales daca modul in care arata a fost afectat de trecerea timpului si de degradarea masei lemnoase.

No comments:

Post a Comment