Regaseste India in fiecare farfurie cu mixul de condimente CURRY MILD

Condimentele sunt foarte importante in prepararea mancarurilor gustoase si satioase. Impreuna cu sarea si uleiul, condimentele de tot felul pot sa transforme o banala mancare intr-o adevarata simfonie de arome si culori careia putini ii pot rezista. Ideea condimentarii mancarii a aparut imediat dupa ce europenii au inceput sa le foloseasca pe scara larga in mancaruri, nu atat pentru mirosul lor sau pentru gustul lor, cat pentru proprietatile lor interesante in privinta tratarii bolilor comune.

Decat sa ia medicamente de sinteza cu cine stie ce efecte adverse, oamenii au preferat sa foloseasca in toate felurile posibile condimentele si sa se bucure de un gust autentic, de o aroma bogata si de cele mai puternice substante active naturale, fara sa fie nevoiti sa isi adminsitreze nimic altceva in cazul unei banale raceli, de exemplu. Inspirati de acest mod de gandire, producatorii de medicamente naturiste 100%, fara efecte adverse, au adus pe piata CURRY MILD, 100 GRAME, un amestec inedit si interesant de condimente aromatice, importat din Madras pentru ca toate mancarurile cu specific indian pe care le veti prepara sa aiba gustul autentic de curry.

CURRY MILD este mai mult decat un condiment, este un amestec bine gandit si dozat de arome si texturi care pot sa dea un aer aparte si o aroma deosebita oricaror mancaruri bazate pe orez sau carnuri slabe. Din cele 100 GRAME se pot condimenta foarte multe feluri de mancare indiene, in fiecare portie fiind prezenta cate o bucatica din indepartata tara plina de traditie si cultura autentica. Mixul de condimente contine coriandru, chimen, piper, usturoi, fenicul, mustar, dar si chili, curcuma sau schinduf, condimente cu gusturi diferite si mirosuri diferite care se imbina armonios pentru a da viata celor mai interesante si mai inedite idei culinare cu specific indian. Incercati chiar acum CURRY MILD de la Cufarul Naturii si gatitul nu va mai fi niciodata la fel plictisitor.

No comments:

Post a Comment