Infiintare firma gratis

Pentru infiintarea unei firme va trebui sa parcurgi mai multi pasi: sa pregatesti actele necesare pentru dosarul de infiintare firma, sa rezervi numele viitoarei tale firme, sa-ti cauti un sediu social, sa alegi codurile CAEN, sa depui capitalul social, sa completezi declaratii date pe propria raspundere si cererea de inregistrare a firmei. După colectarea tuturor declaratiilor necesare si realizarea dosarului de infiintare a firmei se merge la ghiseul de depunere a dosarului si se plateste taxa de înregistrare a firmei si tariful de publicare în Monitorul Oficial.

Iti recomandam sa apelezi la o firma de contabilitate cu experienta in infiintarea societatilor comerciale, pentru a scapa de cozile interminabile de la ghisee si pentru a te asigura ca ai facut alegerile corecte. Alegerea incorecta a formei juridice (SRL, PFA, II) sau a codurilor CAEN, alegerea dintre platitor sau neplatitor de TVA, te toate costa atat bani, cat si timp. De aceea, ideal ar fi sa consulti un contabil inainte de a demara actiunile specifice pentru infiintarea firmei tale.

E bine de stiut ca unele firme de contabilitate propun servicii de infiintare firma GRATUIT.

Ce inseamna „infiintare firma GRATUIT” mai exact? Firma de contabilitate se ocupa de toate demersurile necesare, fara a percepe taxe pentru acest serviciu. Tu platesti doar taxele catre Registrul Comertului. Firma de contabilitate se va ocupa de obtinerea rezervarii de denumire, de verificarea conditiilor obiectelor de activitate ce urmeaza a fi autorizate, de completarea cererilor si obtinerea certificatelor sau depunerea si ridicarea actelor si a declaratiilor...etc.

Apeleaza la o firma de contabilitate cu experienta in infiintarea societatilor comerciale, pentru a scapa de cozile interminabile de la ghisee. Astfel, vei avea siguranta unor servicii de calitate, oferite de o echipa profesionista si vei beneficia de solutii inteligente de lucru. Infiintarea unei firme gratis este valabila pentru toate tipurile de societati comerciale, pentru SRL, SRLD, II sau PFA. Aceasta oferta este valabila, de obicei, la incheierea unui contract de servicii de contabilitate de minim 12 luni. Firmele de contabilitate ofera sprijinul legal si fiscal pe tot parcursul functionarii societatii comerciale.

In cazul infiintarii unei firme gratis, nu este nevoie de achitarea unor taxe pentru acest serviciu. Singurele taxe pe care va trebui sa le platesti sunt cele catre Registrul Comertului.

Daca vei opta pentru serviciul de de infiintare firma GRATIS vei economisi timp, si mai ales bani!

Echipa Expert-contabila.ro te poate insoti in orice aspect legat de administrarea unei firme, pornind de la forma de organizare adoptata la infiintare, optimizarea obligatiilor fiscale sau plata si declararea corecta a obligatiilor fata de bugetul statului. Expert-contabila.ro propune si serviciul de INFIINTARE FIRMA GRATIS la incheierea unui contract de servicii de contabilitate pe minim 12 luni. Infiintare SRL, SRL-D, PFA sau II gratuit!

No comments:

Post a Comment