Schimba modul in care iti petreci timpul liber cu un fotoliu de masaj

Nu stii cum sa-ti petreci cele mai tari sarbatori de iarna de pana acum? Vrei sa te simti bine si sa ai propriul tau maseur, 24 din 24, fara sa cheltui un leu si nici sa te deplasezi pana la capatul orasului, la salon?

Iti dam noi reteta cea mai buna: cumpara un fotoliu de masaj de la komoder.ro, monteaza-l frumusel, singurel, in sufragerie, langa canapeaua de la mama soacra, ia in mana telecomanda si stai cat vrei tu de comod, lasandu-te in grija celui mai bun fotoliu de masaj de la Inada, iRest, Humantouch, Sanyo sau Panasonic. Sistemul special de masare a picioarelor cu incalzire prealabila, masajul 3D revolutionar, pernele de masaj, perna buffer, programele de stretch sau masajul pentru tot corpul cu role speciale si miscari in toate partile sunt doar cateva dintre caracteristicile premium ale fotoliilor de la komoder.ro. Daca sunteti mai pretentios aveti masaj cu perne de aer, functia de imbratinsare si contact permanent, senzor de ultima generatie pentru localizarea punctelor de masaj, masaj cu presiune pentru diferite parti ale corpului. Miscarea circulara a fotoliu de masaj pentru coapse, terapia magnetica si rolele speciale pentru talpi pot face minuni pentru un corp tensionat, oboseala cronica de care nu mai poti scapa si in cazul stresului prea mare acumulat in timp.

Masarea poate fi automata sau manuala, prin setarea unor parametri in conformitate cu preferintele personale, telecomanda e usor de utilizat, fotoliile se monteaza fara a fi nevoie de asistenta unui expert, iar manualele de utilizare vin in limba romana, asa ca veti sti sa umblati cu ele. Garantia oferita e de doi ani sau chiar trei ani, la unele modele, post-garantia exista si ea, iar transportul este gratuit in toata Romania. Pentru mai multe detalii si functionalitati ale tuturor tipurilor de fotolii cu masaj accesati komoder.ro si descoperiti modelul care va place cel mai mult!

No comments:

Post a Comment