Amintiri colorate prin intermediul fotografiilor digitale

Tehnologia din prezent ne permite extrem de multe lucruri mai ales in ceea ce priveste tehnologia foto - video, iar atunci cand vorbim despre fotografii digitale nu trebuie decat sa ne gandim  la multitudinea de functii pe care un aparat simplu le are, si cu care ne putem juca astfel incat sa obtinem cele mai frumoase si cele mai unice momente captate in culori vii.

Exista in prezent aparate foto digitale cu functii atat de avansate care ne permit sa modificam foarte mult imaginea, mai ales daca vorbim despre luminozitate, despre capacitatea de a focaliza sau a da umbre. Unele aparate lasa fotografia deschisa practic pentru ca aceasta sa fie modificata incontinuu si oricand dorim, aceasta fiind o tehnologie noua, ce vine din partea asiaticilor. Ea vorbeste mai exact despre o fotografie ce poate sa fie modificata constant, atat din aparat cat si din calculator, laptop, tableta, oferindu-ne posibilitatea sa avem aceeasi imagine in diverse feluri, cu mai multa lumina, cu focusul pe o anumita persoana sau pe un anumit cadru, cu umbre venind dintr-o anumita directie si multe altele. Oricum ar fi insa, atunci cand facem fotografii digitale, avem marele avantaj de a putea sa ne raportam la culori impresionante, mai ales daca avem capacitatea sau cel putin indeletnicirea manuirii unui aparat digital profesional. Fotografiile nu sunt insa atat de impresionante daca raman in calculator, ele au nevoie sa vada practic lumina zilei si cum altfel daca nu intr-un album, unde pot fi mereu la indemana pentru a fi arate celor dragi.

In fond aceste mici amintiri colorate pe care tehnologia din prezent ne permite sa le avem trebuie sa existe in viata fiecaruia, in detaliu, cu lux de amanunte sau oricum alegem noi sa le tinem, dar musai intr-un album, ori frumos inramate, pentru ca bucuria din trecut sa ne lumineze mereu zilele din prezent.

No comments:

Post a Comment