Primele semne care ne spun ca display-ul iPhone-ului va avea nevoie de o interventie de specialitate

Nu trebuie sa fii expert ca sa iti dai seama cand telefonul tau are probleme cu display-ul. Mai ales daca e vorba de un iPhone, un telefon performant si foarte scump, orice zi trecuta de la primele semne ale defectiunii poate duce la stricarea dispozitivului mobil. Cand e bine sa mergem cu un iPhone intr-un service pentru verificare si schimbare display iphone?

Primele semne care ne trimit intr-un service sunt problemele legate de afisarea imaginii pe ecranul telefonului. In multe cazuri ori nu e afisata imaginea, ori sunt zone unde nu se mai vede corect, ori apar pixeli morti, pete, dungi, schimbari de cromatica fara explicatii. La acestea se mai pot adauga si cele ce tin de modul in care display-ul raspunde la input-uri. Ce inseamna asta? La o simpla apasare pe ecran nu avem efectul dorit sau el apare cu o anumita intarziere, apare alt efect decat cel dorit. Mergem sigur intr-un service si cat mai repede pentru o schimbare display iphone daca am lovit display-ul, ecranul telefonului, daca l-am supus la socuri, la presiune prea mare, daca apar fisuri, crapaturi, daca apar zone care nu mai functioneaza corect. E bine sa nu asteptam agravarea defectiunilor, reparatiile nu costa mult, se efectueaza rapid, in doar 30 de minute, oricand in timpul programului unui service, fara programari. Cu cat sunt reparate mai rapid, cu atat avem sanse mai mari sa folosim din nou, ca inainte, iPhone-ul din buzunar.

Specialistii din service au grija de orice model de iPhone prezentat pentru reparatii, telefoanele sunt protejate de incarcari electrostatice, sunt dezamblate si reasamblate rapid, cu mare atentie, verificate si diagnosticare gratuit de fiecare data. Toate componentele inlocuite si reparatia ca atare au garantie, se emite un certificat de garantie. Echipa de specialisti din service va depista si alte defectiuni care au dus la problemele cu display-ul si le va repara si pe ele pentru a se evita aparitia defectului si in viitor.

1 comment: