Inveti usor cum sa isi gestionezi mai bine timpul in sedintele de time management, alaturi de un profesionist cu experienta

O cariera de succes se construieste greu si se mentine la un anumit nivel si mai greu. Pe langa anumite abilitati dezvoltate pe parcurs si reactii cat mai bune in functie de contextul in care te afli, cariera de succes se mentine si printr-un foarte bun time management. Timpul este cel mai mare dusman al nostru mai ales daca avem multe de facut. Le putem amana, le putem face pe fuga, apare superficialitatea, apar erorile, cariera nu mai e asa de solida precum parea la inceput.

Prin participarea la sedinte speciale organizate de Roxana Muresan coaching cariera putem invata foarte usor, sub indrumarea sa, cum sa fim disciplinati si sa facem mereu ce trebuie si cand trebuie. In cadrul programului propus de catre Roxana Muresan coaching cariera, participantii vor putea sa isi seteze obiective profesionale realiste, vor invata sa se concentreze pe ceea ce este important. De asemenea, isi vor seta doar prioritatile care conteaza, timpul se va planifica mai usor, toate obiectivele vor fi atinse, viata nu va mai fi asa de stresanta.

Atitudinea dobandita va fi cea axata pe autodisciplina si va fi constructiva, intreaga viata va fi mult mai echilibrata. Cu atentie si rabdare puteti avea un program foarte strict si usor de urmarit, nu veti mai pierde timpul cu lucrurile marunte si va veti concentra doar pe ceea ce este important pentru viitorul dvs. Rezultatele sedintelor de time management sunt rapide, se vad imediat in viata de zi cu zi, ascensiunea in cariera este mult mai usoara odata ce stii sa iti faci un prieten din timp si nu un dusman.

Pachetele gandite de persoana care ofera acest tip de servicii includ sesiuni interactive si invatarea dinamica, solutii personalizate, fise de lucru, matrice, grafice, teorii, se primeste si o diploma de participare, alaturi de consultanta via e-mail o perioada dupa ce se va fi terminat programul.

No comments:

Post a Comment