Transporta rapid si in siguranta invitatii sau investitorii cu serviciile de inchirieri auto Bucuresti

Atunci cand ai invitati din strainatate care trebuie sa ajunga rapid la o intalnire de afaceri sau ai investitori care isi doresc sa nu piarda timp in trafic si sa inceapa negocierile drumul pana la adresa de destinatie trebuie sa fie cat mai scurt si mai confortabil. Cu serviciile de inchirieri auto Bucuresti confortul este asigurat, masinile noi si soferii profesionisti garanteaza o deplasare cat mai eleganta si mai sigura indiferent de destinatie. Soferii stiu foarte bine traseele din Capitala asa ca vor alege de fiecare data cea mai scurta cale pana la locul unde trebuie sa ajunga invitatii, se pot solicita si masini fara sofer la nevoie, tarifele sunt pentru toate buzunarele si sunt transparente, nu exista taxe ascunse sau comisioane.

Masinile se pot inchiria la orice ora si pe orice durata, in baza unui contract de inchirieri auto Bucuresti, au asigurarile la zi, sunt intretinute si cu reviziile la zi curate, rapide, au motoare puternice si sunt produse de firme cu experienta in industria auto. Avantajele inchirierii de masini pentru deplasari rapide in Bucuresti tin de numarul mare de modele si marci disponibile in parcurile auto, de serviciile complete puse la dispozitie de firmele de inchirieri, de calitatea acestora, de rapiditatea inchirierii si promptitudinea soferilor la preluarea clientilor. De aceste avantaje va puteti bucura si in cazul serviciilor oferite de Prima Rent, firma cu experinta in inchirieri auto si preturi mici la toate serviciile puse la dispozitie. Prima Rent dispune de masini noi, intretinute, rezervarile se fac rapid si simplu online, direct pe site, prin completarea sau alegerea unor optiuni, masinile se pot solicita la orice ora, autourismele sunt obisnuite sau mai mari pentru transportul unui numar diferit de persoane in functie de nevoile fiecarui client.

Masinile de inchiriat sunt sigure, au aer conditionat, sunt confortabile si au motoare puternice, ceea ce inseamna ca timpii petrecuti in trafic vor fi mult mai mici. Se pot solicita transferuri nationale, internationale, aeroport, tururi masina sau microbuz, preturile sunt transparente si nu includ taxe aditionale.

2 comments: