Calificarea iti poate deschide calea spre locuri de munca mai bune. Alege Logics – cursuri constructii

Gasirea unui loc de munca este un obiectiv greu de indeplinit mai ales daca nu ai si calificarile cerute de angajatori. Printre cele mai banoase meserii sunt cele din constructii, unde mai mereu e cate ceva de facut. Obtinerea unei calificari este esentiala pentru a putea avea acces la locuri de munca mult mai bune si la un nivel salarial superior. Logics, Centru de Pregatire Profesionala cu peste 10 ani de experienta, organizeaza cele mai complete cursuri constructii cu parte teoretica si practica, grupate pe trei categorii, la finalul carora toti cursantii vor primi diplome atestate de Ministerul Muncii, al Educatiei si de catre ANC.

Cursul de instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze ii va ajuta pe toti cei care iau parte la el sa invete cum sa comunice la locul de munca, cum sa se descurce cu clientii, sa invete sa estimeze si sa realizeze devize de plata. Tot ce tine de calitatea muncii si de respectarea normelor impuse de producatorii materialelor folosite va fi insusit in corelatie cu elemente ce tin de igiena si securitatea muncii. Lucrul in echipa va fi inteles mai bine, se vor intocmi planuri de instalatii si se vor executa la partea practica sisteme exterioare de alimentare cu apa sau se vor monta instalatii interioare de apa, se vor executa instalatii de ridicare a presiunii apei si de canalizare.

Cursul cuprinde si notiuni legate de montarea si mentenanta instalatiilor interioare de gaze naturale si dureaza 18 saptamani. In acelasi interval de timp cei interesati de cursuri constructii vor putea lua parte la cursurile de electrician constructor care vor cuprinde printre altele aplicarea de prevederi legale, lucrul in echipa si colaborarea, comunicarea la locul de munca, dar si asigurarea calitatii lucrarilor executate. Partea practica va consta in elemente ce tin de montajul traseelor de cablu ori de pozarea de cabluri si conductoare sau de realizarea de conexiuni si alte lucrari asemanatoare.

Daca va doriti sa fiti agent de curatenie Logics va poate ajuta cu un curs special din care veti invata cum sa va descurcati la locul de munca, cum sa comunicati mai eficient si sa aplicati diverse norme si proceduri de igiena si curatenie. Se va avea in vedere utilizarea si intretinerea corecta a utilajelor folosite, precum si pregatirea si curatarea diverselor tipuri de spatii-cursul dureaza 10 saptamani. Ca sa alegeti cea mai buna varianta de curs care vi se potriveste puteti apela oricand la consilierii Logics, oameni cu experienta vasta in calificare si plasare de personal.

1 comment: