De ce sa-ti comanzi o chiuveta dintr-un magazin online

Recent am finalizat si noi renovarile in apartamentul nostru, de aceea am schimbat si lavoarele de la baie si chiuveta de la bucatarie. Cu toate ca erau inca functionale, am decis sa punem totul nou ca sa nu mai avem probleme cel putin o perioada. Partea interesanta cu toata mobilarea apartamentului nostru consta in faptul ca deoarece eu am un program destul de incarcat la serviciu si sotul meu la fel, cea mai mare parte a mobilierului am comandat-o online, tocmai de aceea sotul meu si-a luat responsabilitatea sa caute el chiuvete si sa dea comanda online, pentru a economisi timp.

Am optat pentru chiuvete din inox, cu finisaj lucios. Ne-a fost greu sa ne decidem ce anume sa comandam din gama larga de chiuvete, dar am mers pe principul experientei si am comandat ceva asemanator cu ceea ce mai avusesem in bucatarie. Avantajele de ca comanda chiuvete dintr-un magazin online sunt evidente: in primul rand nu mai pierzi atata timp pentru a vizita magazine si produsul iti este livrat direct la domiciliu. Exista garantia platii, de aceea nu trebuie sa-ti faci griji in acest sens. Cand primesti coletul il poti deschide si verifica, plus ca ai dreptul sa returnezi produsul in termen de 14 zile.

Acele chiuvete pe care le-am analizat noi si dintre care intr-un final am ajuns sa comandam una, sunt produse originale, marca Pyramis, fabricate in Grecia si Italia, de aceea calitatea acestora era asigurata de producator. Poti efectua comenzi online, prim mail sau la telefon daca ai gasit ceva care iti place. Coletul nostru a fost livrat ieri, rapid si in siguranta. Nu ezita sa comanzi online, este mult mai practic, rapid si eficient.

1 comment: