De ce sa folosesti camere supraveghere IP in sisteme de supraveghere?

Siguranta proprietatilor si a afacerii tale este mai importanta decat orice. Protejarea lor cu ajutorul unor firme specializate, cu oameni angajati pentru a supraveghea pe timpul noptii sau al zilei toate zonele, se poate dovedi mai scumpa decat ne putem imagina la inceput. Tehnologia moderna a permis insa trecerea la un al nivel in privinta supravegherii, prin intermediul unor sisteme performante care includ camere supraveghere ip, inteligente si versatile, simplu de instalat si de utilizat.

Imaginea captata si redata de camerele tip IP are o calitate superioara celor analogice, camerele pot fi accesate de la distanta, iar integrarea lor in sistemele deja instalate e simpla si eficienta, costurile instalarii si punerii in functiune fiind minime. Imaginea mai clara este foarte importanta mai ales in cazul unui incident, atunci cand orice detaliu poate sa faca diferenta intre un caz rezolvat si unul neelucidat. Integrarea lor in sistemele de securitate deja existente este cu atat mai buna cu cat aceste camere supraveghere ip sunt dotate cu senzori speciali si filtre pentru o rezolutie cat mai buna a imaginii captate. Sistemele bazate pe camerele ip sunt ideale pentru supraveghere, alarma incendiu, sisteme de supraveghere mai moderne, cu senzori de miscare. Numarul de canale al DVR-ului nu este limitat, se pot adauga oricat de multe camere pe parcurs, pozitionarea lor este bine sa se faca cat mai aproape de sursa semnalului WiFi, insa zona exacta ramane la latitudinea clientului.

Spre deosebire de camerele ip, cele analog presupuneau, pentru extinderea retelei de supraveghere, cumpararea unui nou DVR. In plus, multe sisteme de acest tip sunt dotate si cu senzor infrarosu, cu senzori de miscare foarte fini sau cu filtre speciale pentru filmare si pe timp de noapte, pot face si capturi la nevoie sau pot fotografia in anumite perioade zonele vizate. Costurile achizitiei pot parea mari la inceput, insa investitia se amortizeaza mai repede decat va inchipuiti.

No comments:

Post a Comment