Viata armonioasa - bilet pentru pace

Nu ar fi frumos sa traiti o viata lipsita de griji? Ce se intampla daca v-am spune ca se poate? Vreti sa radeti sau sa aveti permanent neincredere? Ei bine, adevarul simplu este ca puteti alege pentru a avea o viata lipsita de griji. Si cea mai eficienta metoda de a reusi in acest fel este de a trai in momentul actual.

Prea des ne petrecem timpul gandindu-ne la lucruri din trecutul nostru sau ingrijindu-ne pentru viitorul nostru. In realitate, singurul lucru pe care il avem este momentul nostru prezent. Acum este singurul timp care exista pentru oricare dintre noi. Nu este momentul sa facem mai multe pentru prezentul nostru?

Iata cateva masuri simple pentru a va pastra gandurile concentrate si cazul in care acestea pot face cel mai bine:

Amintiti-va ca viata este traita in prezent, in momentul de fata. Va puteti gandi la trecut ca fiind la fel de real, dar este de fapt doar o amintire acum. El exista in mintea dvs si memoria este foarte afectata de perceptia dvs. in timp. Viitorul nu este cu adevarat aici. Odata ce a trecut, conteaza ce este acum. Deci, trecutul si viitorul sunt intr-adevar doar viziuni in mintea dvs. Totul in viata reala are loc in momentul actual.

Sa stiti ca timpul si gradul de constientizare a timpului are un loc in viata dvs. Utilizarea practica este pentru programarea zi de zi a lucrurilor din viata dvs. Ele ne dau un punct focal de referinta uniform. De asemenea, este bine de amintit lectiile din trecut. Fiecare lectie luata din trecutul nostru este utilizata pentru o viata mai buna aici, in momentul nostru prezent.

Incercati sa fiti pe deplin prezent in viata dvs, clipa de clipa. Prea adesea suntem grabiti prin viata noastra pentru a ajunge dintr-un punct de reper perceput la altul. Cand traim in acest fel , vom pierde toata profunzimea si frumusetea in calatorie. Incercati sa luati fiecare moment in parte. Nu fiti prea grabit de a ajunge la o destinatie finala. Folositi toate simturile in timp ce navigati spre noi obiective, savurand pe deplin fiecare clipa.

No comments:

Post a Comment